vacancy
HBO Stagiair(e) Logistiek

HBO Stagiair(e) Logistiek (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  Hoofdkantoor

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
HBO STAGIAIR(E) LOGISTIEK (FULL TIME)

September 2019 t/m januari 2020


Zin in een informeel bedrijf waar je de Inbound Logistics volledig onder de knie kunt krijgen? Lees dan verder!
JOUW WERKDAG
Als stagiair(e) Logistiek is geen dag hetzelfde. Maar, informeel en flexibel (samen)werken is wél echt een rode draad bij Just Brands. In een licht en inspirerend pand in Lijnden, aan de rand van Amsterdam, loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar de afdeling Logistiek. Daar ga je tijdens de stageperiode verschillende taken uitvoeren. Met hoofddoel: zorgen dat de miljoenen ingekochte broeken, truien en jassen op tijd in ons warehouse worden geleverd. Hiervoor ga je contact leggen met onze leveranciers en moet je goed kunnen samenwerken met ons buyers team.
De hele week krijg je de ruimte om te sporten in de JB gym en kun je na een gezonde lunch uit onze keuken de rest van de dag vol energie verder werken aan je stage opdracht. Dit doe je met een kritisch oog als het gaat om onze Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen strategie (bekeken vanuit de logistiek inbound van Just Brands). Voor je het weet is het half zes, maar ga je nog even door om wat af te maken voor de volgende dag. Niet omdat het moet, maar omdat je stage gewoon écht leuk en leerzaam is.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID
Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en bent daarom zelf verantwoordelijk voor het goed oppakken en uitvoeren van alle taken tijdens je stage. Door heldere communicatie en jouw positieve proactieve manier van werken ben je echt een aanvulling op het vaste team en kun je in korte tijd veel leren.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Wij zorgen, naast een goede begeleiding, voor een informele en inspirerende werkomgeving. Waar je elke dag gezond kunt lunchen en de ruimte krijgt om te bewegen in onze gym. Daarnaast kun je met korting je garderobe uitbreiden met mooie kleding van PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Kortom, een stage waar je met plezier naartoe gaat en later aan zult terugdenken!

JOUW SKILLS

- Je bent proactief en vindt 9 to 5 werken ontzettend old skool
- Je kunt goed en helder met iedereen communiceren
- Je bent schriftelijk en mondeling goed in Nederlands en Engels
- Je bent opbouwend kritisch, maar kunt ook flexibel met zaken omgaan
- Je bent een team player met een “good energy” down to earth personality
- Je eigen verantwoordelijkheid pakken is meer dan vanzelfsprekend

JOUW VOORWAARDEN
Op de eerste plaats, bieden we je een leerzame en vooral leuke stageplaats aan, waarbij je een goede indruk krijgt van de werkwijze en organisatie, maar ook de ruimte hebt om je als persoon te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 500,- per maand en vergoeden wij deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

ONZE ACHTERGROND
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je dé stagiair(e) bent voor deze super leuke functie? Stuur dan een e-mail met je motivatie, pasfoto en CV HR@justbrands.nl naar t.a.v. Cheyenne Hoekstra .