vacancy
Buyer Bottoms

Buyer Bottoms (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  HQ - Buying

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
BUYER BOTTOMS (FULL TIME)


Zin in een down to earth bedrijf met collega’s die net als jij ‘passion for fashion’ als middle name hebben? Lees dan gerust verder.

JOUW WERKDAG

Als buyer bottoms is geen een dag hetzelfde, maar is informeel en flexibel (samen)werken wel echt een rode draad bij Just Brands. In het meest inspirerende pand van Amsterdam en omstreken loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar jouw bottoms team, dat bestaat uit developers, designers en buyers voor Jeans, non-denims en shorts van PME Legend, Vanguard en Cast Iron. Drie moderne casual lifestyle merken voor mannen. Binnen deze functie maak je een paar keer per jaar bottoms field trips naar de fabrikant, beoordeel je sales samples, preproductie en shipment samples en geef je kritische, maar opbouwende feedback. De hele week krijg je de ruimte om te sporten in de JB gym en kun je na een gezonde lunch uit onze biologische keuken fris en vol energie aanschuiven bij een meeting met het development team. Daar koppel je jouw input over de supplier performance terug om stappen te kunnen maken in de kwaliteit en allocatie. Inmiddels is het half zes, maar ga je nog iets langer door om wat af te maken voor de volgende dag. Niet omdat het moet, maar omdat je het wil.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID

Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van de productgroep bottoms (zowel denim als non-denim), maar er is ook veel ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling.Jouw ‘daily kick’ is om te zorgen voor hoge kwaliteit producten tegen zo gunstige mogelijke voorwaarden qua prijs en levertijd. Als aanspreekpunt van de fabrikant houd je de regie van het productieproces constant in de gaten. Wachten in airport terminals is voor jou hét moment om wat mailtjes te beantwoorden, aangezien reizen een essentieel onderdeel van je werk is.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelf bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren.

JOUW SKILLS

- HBO-werk –en denkniveau (AMFI, Saxion of TMO)
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie met reiservaring. - Ervaring met programma’s zoals Navision/Pebblestone en Office
- Een ondernemende, commerciële en gedreven instelling
- Goed schriftelijk en mondeling in Nederlands en Engels. Duits is een pré
- Een “good energy” down to earth personality
- Een echte team player, die graag samenwerkt
- Van nature klant- en servicegericht
- Proactief en een kei in plannen en organiseren

JOUW VOORWAARDEN

Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Woon je
verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

ONZE ACHTERGROND

Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding
in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio?
Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.