vacancy
Vanguard Sales België/Luxemburg (full time)

Vanguard Sales België/Luxemburg (full time)

Location:  België/Luxemburg         Department:  Vanguard Sales

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
VANGUARD SALES REP BELGIË/LUXEMBURG (FULL TIME)


Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw sales force goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG

Als Vanguard sales rep is geen dag hetzelfde, maar is informeel en flexibel (samen)werken wel echt een rode draad bij Just Brands. Na een inspirerende proto meeting op het Nederlandse hoofdkantoor plan je, eenmaal terug in Antwerpen, enkele weken vooruit om efficiënt bestaande retailers te kunnen bezoeken. Na het afhandelen van lopende zaken op het gebied van sales, finance en marketing, loop je na de lunch via de Just Brands store (jouw kantoor zit boven de winkel) de Meir in om belangrijke fashion items te signaleren. Daarna maak je nog een analyse van doorverkoopcijfers en breng je voor jezelf vast wat prospects in kaart om te gaan benaderen. Voor je de dag afsluit en de laptop dichtklapt, check je of alles geregeld is voor de aankomende brandpromotie bij jouw key retailer.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEID

Met jouw senioriteit in sales begrijp je de Vanguard collecties, waar vrijheid en avontuur van motorrijden is gecombineerd met distinguished gentleman wear en de denim cultuur. Iets wat je als geen ander weet over te brengen aan klanten in België en Luxemburg. Naast het uitbouwen van ons sterke merk ben je verantwoordelijk voor alle lopende aftersales activiteiten, zoals de administratie, contracten, het onderhoud met bestaande klanten én het zoeken naar nieuwe prospects.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelf bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren. Daarnaast geven we je, op basis van onze company culture, alle ruimte om proactief te ondernemen in een vorm waar je helemaal jezelf kunt zijn.

JOUW SKILLS

- Ruime ervaring in verkoop van collecties en never out of stock styles
- In overleg weet je mensen te overtuigen, zowel intern als extern
- Je hebt kennis van stoffen, ervaring in de fashion branche is een must
- Nauwkeurig en analytisch werken zit in je DNA
- Je bent een echte ondernemer met een proactieve instelling
- Schriftelijk en mondeling goed in Nederlands, Engels en Frans
- Een ‘good energy’ en een down to earth personality
- Een echte flexibele team player, die graag samenwerkt


JOUW VOORWAARDEN

Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Je rijdt in een auto van de zaak. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent.

ONZE ACHTERGROND

Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar stefg@justbrands.be en HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.