vacancy
VM Development

VM Development (Fulltime)

Location:  Lijnden         Department:  Brands

Description

JUST THE JOB FOR YOU:
VM Development (FULL TIME)


Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw creativiteit goed kunnen gebruiken? Lees dan verder!

JOUW WERKDAG

Als VM Developer is geen dag hetzelfde, maar is informeel en flexibel (samen)werken wel echt een rode draad bij Just Brands. In de ochtend start je met een ritje naar onze interieurbouwer in Wormerveer. Met hem neem je het plan voor een nieuw te openen winkel door. En, omdat je er toch bent, bekijk je ook direct even de nieuwste op maat gemaakte decoratie items voor onze 3 merken. Met een hoofd vol inspiratie en ideeën rijd je terug naar het meest inspirerende pand van Amsterdam en omstreken. Daar koppel je met een versgemalen bonenkoffie in de hand nog even aan het VM-team terug wat je hebt besproken. Na een pittige workout in onze gym, schuif je gezellig aan voor een heerlijke verse lunch. De rest van de middag heb je een brainstorm met de art-director over visuals en video’s, die voor de nieuwe winkel moeten worden ontwikkeld. Je sluit de dag af met een korte VM-meeting over de lopende projecten.


JOUW VERANTWOORDELIJKHEID

Bij VM Development staat creativiteit hoog in het vaandel en ben je onder andere verantwoordelijk voor innovatie en de totale Brand Experience in onze stores. Je werkt nauw samen met ons Store Design bureau en onze afdelingen styling, marketing, retail en wholesale. Naast het creëren van store en pop-up concepts, meubilair en wanden voor Retail en Shop-in-Shop, ontwikkel je ook customized props en Special Store Elements, zoals displays, haken en hangers. Ook zorg je voor de stands op beurzen en het up to date houden van de VM Leaflet Retail & wholesale.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

Als het gaat om responsibility kiest Just Brands, samen met jou, zelf bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder andere door samen te werken met schone fabrieken die recyclen, vervuiling zo laag mogelijk houden en een goede werksituatie voor de werknemers hebben zonder te veel overuren.

JOUW SKILLS

- HBO denkniveau op het gebied van Concept en Design
- Minimaal 5 jaar ervaring in een creatieve concept functie op Mode/Interieur gebied
- Ervaring in de Retail Fashion met een passie voor Casual en Denim
- Altijd op de hoogte van de nieuwste trends op mode en interieur gebied
- Je kan vanuit de Brand Values de 3 merken op verschillende manieren creatief neerzetten
- Ervaring in het maken van VM Manuals
- Nauwkeurig en analytisch werken zit in je DNA
- Een ondernemende, proactieve instelling
- Goed schriftelijk en mondeling in Nederlands en Engels
- Een ‘good energy’ down to earth personality

JOUW VOORWAARDEN

Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van werkervaring. Een dertiende maand? Ja die hebben we ook. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische en flexibele organisatie. Met een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering. Proactieve initiatieven en ideeën worden gewaardeerd, ongeacht hoe lang je in dienst bent. Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

ONZE ACHTERGROND

Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken: PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In totaal heeft Just Brands in de Benelux en de DACH-landen ruim 1500 verkooppunten, waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn. Onze company culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.
Additional information

Heb je in een keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom je aan de slag wil bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en elke dag werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.