vacancy
Medewerker EDI Business Support (full-time)

Medewerker EDI Business Support (full-time) (40)

Location:  Lijnden         Department:  Business Support

Description

Voor ons hoofdkantoor in Lijnden zoeken wij een extra medewerker EDI Business Support.
De afdeling Business Support zorgt voor het aansluiten van retailers op onze EDI-verbinding en handelt eventuele Sales kansen die daaruit volgen af.
Daarnaast ondersteunt de afdeling Business Support de afdelingen Sales, Inkoop en Finance met rapportages en analyses en geeft technische ondersteuning.
Ook is de afdeling Business support de eerstelijns helpdesk bij oplossingen voor de verschillende applicaties waar Just Brands gebruik van maakt.
Bij allerlei interne projecten wordt de afdeling ook vaak ingezet voor een stuk project-management.

Je job en verantwoordelijkheden:
Je bent mede verantwoordelijk voor het gehele EDI-proces. Dit proces bestaat uit:
• Het op EDI aansluiten van klanten.
• Het proactief bijhouden van de juiste aanvulfilters.
• Een constructieve samenwerking met alle klanten, hun technische afdelingen en de verschillende solution providers.
• Je hebt contact met de afdelingen Sales, Inkoop en Finance bij het maken van rapportages, analyses en technische vragen.
• Ook ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de betrouwbaarheid van data over verkopen, voorraad en inkooporders.

Wat vragen wij van jou:
Minimaal 1-3 jaar werkervaring binnen een afdeling waar EDI een van je hoofdtaken is. Ervaring in de fashion branche en werken met Qlikview is een pré.
Kennis van XML, EDIFACT of andere EDI oplossingen is noodzakelijk.
Naast een uitstekende beheersing, zowel schriftelijk als mondeling van de Nederlandse taal, beheers je minimaal de Engelse taal goed, maar beheersing van Duits is een pré.

Wie zoeken wij:
Een teamplayer met een flexibele instelling die snel kan schakelen en multitasken tussen verschillende werkzaamheden. Iemand met een grote dosis positiviteit, een commerciële instelling en een “can do” mentaliteit.
Service en Analyseren behoren tot de kern van je werkzaamheden, daarom beschik je over een service bewuste instelling en een sterk analytisch vermogen. Daarnaast ben je perfect in het plannen en organiseren van je werkzaamheden.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische organisatie, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd, ongeacht de periode dat je in dienst bent. Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van je werkervaring. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij geven reiskostenvergoeding!

Naast hard werken in een prachtig pand is er ook ruimte voor ontspanning tijdens een goed verzorgde lunch en gezellige borrel op donderdag, of lekker sporten in onze eigen sportschool of mee doen met de bootcamp!

Enthousiast? En wil jij met trots kunnen vertellen dat je werkt bij een bedrijf dat marktleider is in de BNX en hard werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Chantal Lindeman.Additional information

We believe that it is important to provide an educational and most importantly enjoyable intern environment that gives you a good impression of the organization. If you think you match this profile send your CV and a short cover letter to HR@justbrands.nl