vacancy
Visual Merchandiser Campagnes

Visual Merchandiser Campagnes (32-40 uur per week)

Location:  Hoofdkantoor in Lijnden         Department:  Visual Merchandise

Description

Wie zijn wij:
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf met als hoofdactiviteiten het ontwerpen, verkopen, inkopen, marketen en distribueren van heren lifestyle casual kleding en jeans. Onze merken zijn PME legend, Vanguard en Cast Iron, welke in de loop van de jaren een sterke positie in de jeans en casual markt hebben verworven. Just Brands staat voor no-nonsense, informeel, betrokken, open en eerlijk. Onze jeans en collecties worden verkocht via retailers, via onze eigen Just Brands Retail Stores in Nederland, België en Duitsland en via onze webshops.

Wij zoeken:
Wij zijn bij Just Brands opzoek naar een Visual Merchandiser Campagnes die van uitdagingen houdt. In deze functie werk je voor Retail, je standplaats is bij Just Brands op het hoofdkantoor in Lijnden.

Wat ga je doen:
Je hebt een coördinerende en creatieve functie die gericht is op de vertaling van marketingcampagnes van al onze Just Brands merken. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
- Het creatief proces en de organisatie van het uitrollen van campagnes. Jij zorgt voor de juiste vertaling in de etalage / instore
presentatie.
- Je oefent invloed uit op de door Marketing ontwikkelde POS materialen
- Je ondersteunt showrooms (in Nederland) en andere projecten.

Wij vragen:
- Een flexibele instelling, hands-on mentaliteit
- Communicatieve en sociale vaardigheden
- Een persoon die houdt van een uitdaging en ondernemend is ingesteld
- Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een goede/uitstekende beheersing in de
Duitse taal is een pre.

Wij bieden:
- Een uitdagende, veelzijdige functie
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken bij Just Brands is uitdagend, dit straal je uit. Je bent een authentieke persoonlijkheid, sociaal, je hebt humor en je wilt met jouw enthousiasme bijdragen aan het succes van Just Brands.

Pas jij in bovengenoemd profiel? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar jobs@justbrands-retail.nl t.a.v. Bibi Mesker.