vacancy
Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder (Fulltime)

        Department:  E - Commerce

Description

Wie zijn wij?

Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Onze merken zijn PME Legend, Vanguard en Cast Iron Premium Denim. In de loop van jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans en casual markt gewerkt. Wij staan voor no-nonsense, eerlijk, open en informeel. Onze collecties en jeans worden verkocht via retailers, via onze eigen Just Brands Retail Stores en via onze webshops en websites: pme-legend.com, vanguard-clothing.com, castiron-clothing.com, justbrands.nl, jbfo.nl en justbrands.eu.
De E-commerce afdeling van Just Brands groeit de laatste jaren erg snel en de doelen worden steeds ambitieuzer en daardoor de oplossingen steeds complexer. Dit zorgt ervoor dat er ook veel vraagstukken komen waar oplossingen voor nodig zijn. Het continue verbeteren van de platformen en processen wordt steeds belangrijker bij de groeiende doelstellingen.


Wat ga je doen?

Je gaat bezig met het verbeteren van de huidige processen en technieken. Het IT landschap is erg uitgebreid en bevat koppelingen tussen verschillende systemen. Om er voor te zorgen dat deze koppelingen goed werken zullen er continue verbeteringen nodig zijn. Tevens komen er nieuwe systemen bij die ook de nodige support zullen vragen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de shopmanagers die hun webshop zo optimaal mogelijk willen inrichten. Op het moment dat het te technisch wordt voor de shopmanagers kom jij om de hoek kijken om hier een geniale oplossing voor te bedenken en te (laten) maken.
Ook heb je contact met het warehouse als er vertragingen zijn of ze de verzendberichten niet hebben ontvangen, je schakelt met developers om features te testen/ontwikkelen en als je het nodig vindt om de pakbonnen een nieuw ontwerp te geven dan heb je contact met de DTP afdeling om een nieuwe versie te laten opmaken.
Je werkt direct samen met de IT & Operations verantwoordelijke om alle systemen zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten en denkt mee over het continue verbeteren van de (werk)processen.


Wie zoeken we?

• Iemand met een MBO/HBO-werk en denkniveau met een technische opleidingsachtergrond of een technische ambitie.
• Je hebt HTML en CSS kennis.
• Je ziet het als een uitdaging om van een spinnenweb aan processen een geoliede machine te maken.
• Bent iemand die graag samen werkt met de shopmanagers.
• Daarnaast houd je van zelfstandig werken en zelf oplossingen bedenken.
• Magento kennis is een pré, maar je duikt graag in nieuwe software systemen om uit te pluizen hoe ze werken.
• Je bent op de hoogte van technische vernieuwingen en kan niet wachten om dit door te voeren in het huidige IT landschap.


Wat bieden wij?

• Een leuke dynamische werkomgeving met veel jonge sociale mensen.
• Alle technische devices die je nodig hebt! (laptop, etc…)
• Afwisselende werkzaamheden met veel vrijheid voor nieuwe ideeën.
• 2 keer per jaar je garderobe uitbreiden tijdens de monstersale! Daarnaast flinke personeelskorting op de kleding.
• Volledig verzorgde lunches waar je spontaan gezonder van wordt!
• Een fitness ruimte en georganiseerde sport activiteiten.Additional information

Als bovenstaande je aanspreekt en je PME Legend, Vanguard en Cast Iron gave merken vindt, solliciteer dan direct op deze vacature met je CV en motivatie t.a.v. Cheyenne Hoekstra naar HR@justbrands.nl!