vacancy
Stagiair(e) HR

Stagiair(e) HR

Location:  Lijnden         Department:  HR

Description

Enthousiaste stagiair(e) HR!

Wie zijn wij
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Onze hoofdactiviteiten zijn het ontwerpen, verkopen, inkopen, marketen en distribueren van lifestyle jeans en casual kleding. Onze merken zijn PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de loop van jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans en casual markt gewerkt. Wij staan voor no-nonsense, eerlijk, open en informeel.

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire HR

Als stagiair(e) op de HR-afdeling krijg je een goed beeld van onze organisatie op HR gebied. Je werkt mee aan de processen in- door- en uitstroom. Maar ook andere HR gerelateerde werkzaamheden zoals verzuim en training. Het gaat om een operationele meewerkstage voor 32 tot 40 uur per week. Wij bieden jou een dynamische en leerzame stage aan waar je volledig onderdeel bent van het team!

Wat wij van jou verwachten
Wij verwachten van jou dat je makkelijk en snel kan schakelen en ook accuraat blijft. Je werkt nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent praktisch, flexibel en houdt van doorwerken. Communicatief ben je sterk, je maakt makkelijk contact en hebt een groot empathisch vermogen. En uiteraard houd je van gezelligheid!

Wat krijg je van ons?
Wij vinden het belangrijk om een leerzame en vooral leuke stageplaats aan te bieden, waarbij je een goede indruk van de werkwijze en organisatie kan krijgen. Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Elke dag een lekkere lunch, leuke borrels en voor de balans kan je sporten in onze eigen gym! En natuurlijk een mooie stagevergoeding elke maand!
Additional information

Wil jij met trots kunnen vertellen dat je werkt bij een bedrijf dat marktleider is in de Benelux en hard werkt aan een sterke positie in de DACH-regio, en ben je voor minimaal 5 maanden beschikbaar in de periode februari 2019 tot en met juli 2019? Stuur dan je C.V. met korte motivatie t.a.v. Cheyenne Hoekstra, HR@justbrands.nl