vacancy
Senior Stylist PME Legend - tops

Senior Stylist PME Legend - tops (40)

Location:  Lijnden         Department:  Styling

Description

Senior Stylist PME Legend - tops


Wie zijn wij:
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden. Dagelijks werken hier meer dan honderd kledingspecialisten gezamenlijk aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken PME Legend, Vanguard en Cast Iron. In de Benelux en Dach heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder ook een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren heeft Just Brands aan een sterke positie in de jeans- en casual markt gewerkt waar wij erg trots op zijn. Wij doen dit in een no-nonsense, eerlijke, open en informele werksfeer.

Wat zoeken wij: Senior Stylist tops PME Legend (sweats, polo’s, shirts)

Verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor een deel van het product ontwerp binnen dit styling team in nauwe samenwerking met de betrokken developer(s).

Functie-eisen:
Als tops stylist ontwikkel je, in nauwe samenwerking met de developer, producten vanuit een rationele en commerciële rol. Je ontwerpt jouw productgroepen naar aanleiding van een style plan en zorgt dat ze de juiste balans hebben tussen relevante vernieuwing, passend bij de doelgroep, en commercie. Daarnaast onderhoud je samen met de developer het contact met de fabrikanten in midden en verre oosten, zowel vanuit ons kantoor in Lijnden als ter plekke bij de vendors op kantoor. Het bewaken van kwaliteit en het behalen van deadlines en targets zijn een belangrijk onderdeel van je functie.

De volgende eigenschappen passen bij jou : je hebt passie voor mooie producten, bent een aanpakker, een team player en ziet het als een uitdaging om op creatieve, vernieuwende en goed georganiseerde manier een bijdrage te leveren aan onze collecties. Je hebt een ondernemende, commerciële en gedreven instelling. Een hoge mate van flexibiliteit is belangrijk in deze functie. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd, ongeacht de periode dat je in dienst bent.

Verder:
• HBO-werk –en denkniveau (AMFI, Artez, Artemis, etc)
• Minimaal 5-8 jaar werkervaring binnen een commercieel modebedrijf (herenmode is een pré)
• Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels ( Duits is een pré)
• Professionele ervaring met programma's als Illustrator, Photoshop, MS Office, PDM programma zoals Quest of Delogue.
• In staat om naast de tops ook de graphics te ontwerpen
Je werkt in een informeel team waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt samen met de Concept Designer en de andere tops stylisten binnen het PME Legend team, dat bestaat uit 4 tops stylisten.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische organisatie, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van je werkervaring, aangevuld met een dertiende maand.

Naast hard werken in een prachtig pand is er ook ruimte voor in- en ontspanning tijdens een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel op donderdag of door lekker te gaan sporten in onze in-house sportschool.

Wil jij met trots vertellen dat je werkt bij een van de leukste kledingbedrijven van Nederland?
Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Cheyenne Hoekstra.