vacancy
Developer Knitwear (fulltime)

Developer Knitwear (fulltime) (40)

Location:  Lijnden         Department:  Inkoop

Description


Wat doe je als Developer Knitwear:
Je werkt in een informeel team waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt samen met het knits team dat bestaat uit 3 developers, 2 buyers en 1 back-office buyer voor t-shirts, sweaters, polo’s en truien van alle merken.

Verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor een deel van de product ontwikkeling binnen dit team.

Functie-eisen:
Als developer ontwikkel je, in nauwe samenwerking met de stylist, producten vanuit een rationele en commerciële rol. De stylist ontwerpt, de developer heeft hierin vooral een controlerende en bijsturende rol. Daarnaast onderhoud de developer het contact met de fabrikanten in midden en verre oosten, zowel vanuit ons kantoor in Lijnden als terplekke bij de vendors op kantoor. Het bewaken van kwaliteit, deadlines en targets is een belangrijk onderdeel van je functie.

De volgende eigenschappen passen bij jou : je hebt passie voor mooie producten, bent een aanpakker, een teamplayer en ziet het als een uitdaging om op een goed georganiseerde manier een bijdrage te leveren aan onze collecties. Je hebt een ondernemende, commerciële en gedreven instelling. Een hoge mate van flexibiliteit is belangrijk in deze functie. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd, ongeacht de periode dat je in dienst bent.

Verder:
• HBO-werk –en denkniveau (AMFI, Saxion of TMO)
• Het liefst 3 jaar werkervaring met flat- en roundknit
• Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels ( Duits is een pré)
• Professionele ervaring met programma's als Navision, Office, PDM programma zoals Quest of Delogue.

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische organisatie, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van je werkervaring. Een dertiende maand? Ja ook die hebben we. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij vergoeden je reiskosten!

Naast hard werken in een prachtig pand is er ook ruimte voor in- en ontspanning tijdens een goed verzorgde lunch en gezellige borrel op donderdag of door lekker te gaan sporten in onze eigen sportschool.

Wil jij met trots vertellen dat je werkt bij een van de leukste kledingbedrijven van Nederland?
Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Chantal Lindeman.
Additional information

We believe that it is important to provide an educational and most importantly enjoyable intern environment that gives you a good impression of the organization. If you think you match this profile send your CV and a short cover letter to HR@justbrands.nl