vacancy
Back Office Buyer

Back Office Buyer (40)

Location:  Lijnden         Department:  Inkoop

Description

Wij zoeken een Back Office Buyer Shirts en een Back office buyer Knitwear

Je werkt in een informeel team waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt samen met het shirts of knitsteam dat bestaat uit shirts/knit developers en shirts/knits buyers van alle merken.

In deze startersfunctie maak je op een dynamische manier kennis met het buying & development vak, met als doel om na 2-3 jaar door te stromen richting de functie van buyer of developer.

Verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor de administratie, planning en organisatie van de werkzaamheden binnen de desbetreffende productgroep. Een belangrijke taak binnen je functie is bijvoorbeeld sample coördinatie. Tevens ben je als back office buyer de voorzitter van de wekelijkse werkbespreking met je team.

Hiernaast ben je in deze functie verantwoordelijk voor een stuk CR binnen de afdeling & ben je verantwoordelijk voor trim development. Dit maakt de functie afwisselend.

Functie-eisen:
Als back office buyer ben je de ‘spin in het web’ binnen de productgroep en de volgende eigenschappen passen bij jou : je bent enthousiast, een echte proactieve aanpakker, een teamplayer en ziet het als een uitdaging om het team goed georganiseerd te laten werken en hier je bijdrage aan te leveren in de breedste zin van het woord. Je hebt een ondernemende, commerciële en gedreven instelling.
Een hoge mate van flexibiliteit is belangrijk in deze functie. Je houdt het team scherp door vooruit te denken en handelen, maar ook door te controleren op werkzaamheden en tijdslijn binnen het team.

Verder:
• HBO-werk –en denkniveau (AMFI, Saxion of TMO)
• Schoolverlater
• Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels ( Duits is een pré)

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket in een dynamische organisatie, waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Nieuwe initiatieven en ideeën worden zeer gewaardeerd, ongeacht de periode dat je in dienst bent. Je salaris is marktconform en wordt vastgesteld op basis van je werkervaring. Een dertiende maand? Ja ook die hebben we. Woon je verder dan 10 km van ons kantoor? Geen probleem, wij hebben een reiskostenregeling!

Naast hard werken in een prachtig pand is er ook ruimte voor ontspanning tijdens een goed verzorgde lunch en een gezellige borrel op donderdag, of door te sporten in onze eigen sportschool.

Wil jij met trots vertellen dat je werkt bij een bedrijf dat marktleider is in de BNX en hard werkt aan een sterke positie in de DACH-regio? Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar HR@justbrands.nl t.a.v. Chantal Lindeman.
Additional information