vacancy
Assistent Bedrijfsleider | Store Zoetermeer

Assistent Bedrijfsleider | Store Zoetermeer (32-38 uur per week)

Location:  Zoetermeer         Department:  Store Zoetermeer

Description

Wie zijn wij:
Just Brands is een jong en dynamisch bedrijf met als hoofdactiviteiten het ontwerpen, verkopen, inkopen, marketen en distribueren van heren lifestyle casual kleding en jeans. Onze merken zijn PME legend, Vanguard en Cast Iron, welke in de loop van de jaren een sterke positie in de jeans en casual markt hebben verworven. Just Brands staat voor no-nonsense, informeel, betrokken, open en eerlijk. Onze jeans en collecties worden verkocht via retailers, via onze eigen Just Brands Retail Stores in Nederland (14), België (2) en Duitsland (1) en via onze webshops.

Wij zoeken:
Wij zijn opzoek voor onze Just Brands store in Zoetermeer naar een Assistent Bedrijfsleider met overtuiging en met maar één doel; onze klanten blij maken.

Bezoekers van Just Brands stores adviseren en blij maken door:

- Echt contact te maken en interesse te hebben in onze bezoekers
- Bezoekers te laten lachen
- Vakkundige service te geven
- Ambassadeurs te maken van al onze bezoekers

Functie-eisen
- Flexibiliteit
- Representativiteit
- Communicatieve vaardigheden

Werken bij Just Brands is uitdagend, dit straal je uit. Je bent een authentieke persoonlijkheid, sociaal, je hebt humor en je wilt met jouw enthousiasme bijdragen aan het succes van Just Brands.
Pas jij in bovengenoemd profiel? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar jobs@justbrands-retail.nl t.a.v. Bibi Mesker.